NR-eFRESH Hits Collection vol.7 {320kbps} [2008] 465 дни назад Цитат('1793947','1567594','6','3547')">Съобщи за спам
Здравейте на всички! Поводът да пиша всичко това, отново е приятен. Снощи както си седях и си денсих на някакви песнички, реших да ги събера и поднеса на вашето внимание, като се надявам отново вкусовете ни да си допаднат. Това са песните, които ме вълнуват в момента и на които издивявам на макс при тяхното плейване. Песните са супер разнообразни стилово и за това не мога да отнеса компилацията към даден жанр. При останалите ми шест компилации, процедирах по същия начин... 20 резачки (според мен, надявам се и според вас), които не те остават безразличен при тяхното слушане, било то чисто нови парчета или добре забренени стари. Както сами забелязвате в новия брой на компилацията ми, кралят на поп музиката - Майкъл Джексън, участва с цели 4 песни - малка част от любимите ми негови. Постъпих така по случай 50-годишния юбилей на звездата - едно малко уважение към човека спомогнал толкова много за развитието на музиката във всичките й аспекти!!!
Още веднъж ще се радвам ако поредна част от компилацията ми се радва на вашето одобрение и симпатии! Няма защо да допълвам, че песничките в тази компилация ми харесват много повече от преднта, ама то с всяка следваща е така, тъй че...
ПРИЯТНО СЛУШАНЕ И ДЕНСЕНЕ!!!
Опис на песните:
01. Illegal Demo ft. Bhinda Aujla - Teri Sukh
02. Michael Jackson - Dirty Diana
03. Taio Cruz feat. Sugababes & Busta Rhymes - She`s Like A Star
04. Girlicious - Baby Doll
05. Sneaky Sound System - Thin Disguise
06. Dawn Richard ft. Florida - Rush Love [Remix]
07. Daddy Yankee - Pa Kum Aa
08. Winter Gorder - Surveillance [ft. Maino]
09. Michael Jackson - Smooth Criminal
10. Sarah Connor - Play
11. Madonna - Devil Wouldn't Recognize You
12. Duran Duran - Skin Divers
13. Ne-Yo - Miss Independent
14. Michael Jackson - They Don`t Care About Us
15. Sunny Brown ft. Lomaticc & Blizz - Soniye N
16. Danity Kane - Want It
17. Sarah Connor - Sexy As Hell
18. Michael Jackson - Who Is It
19. Samira Sa3ed - Awaam Keda
20. Britney Spears - Shell Never Be Me

NR-eFRESH Hits Collection vol.7 {320kbps} [2008]
www.bgshare.com/get,365301.html -> вариант 1
www.rapidspread.com/file.jsp?id=ulrgjgsuy8 -> вариант 2
4storing.com/af60w/2e6df523942ed4a66c6f87fa3876004... -> вариант 3
Коментари: 4 Разглеждани: 5478 Tags: 2008, 320kbps, hits collection, www.vipmusicbg.com, nr-efresh, vol.7 |